Ekipa

LEBIBE TOPALLI
Drejtoreshë ekzekutive

lebibe.topalli@muralfest.org

Read more

PRANVERA SYLEJMANI
Menaxhere artistike

pranvera.sylejmani@muralfest.org

FORTUNË HAZIRI
Asistente e projekteve dhe Koordinatore e të rinjve

fortuna.haziri@muralfest.org

Read more

QENDRESA BEHLULI
Administrate / Projekt Managjer

qendresa.behluli@muralfest.org

AMIR HASANI
Menaxher financiar

amir.hasani@muralfest.org

ARDIAN AJDINI
Koordinator i eventeve, Menaxher i Marketingut

HAZIR REKA

Facebook

ALMA ÇOÇAJ

SABRI PAJAZITI

Email: spajaziti@hotmail.com
Tel: 044 657 619

URIM VESELAJ

mob: +383 49 150 458

e- mail: urimveselaj@gmail.com

KENAN BYTYÇI

+383 49 343 327
kenanbytyqi@gmail.com

facebook