Fatbardha Goga
Photography


Fatbardha Goga

Fatbardha Goga e lindur me 16.10.1990 ne Ferizaj , ka studiuar per Juridik , mirpo punon si Fotografe Profesionale pasi qe nga nje pasion i madh fotografine e ktheu ne profesion me te cilin mirret nga viti 2016
Qe 3 vite eshte dhe fotografe e Festivalit te Muraleve , Mural Fest