Muralfest

Atriumi

Thonë që puna që bëhet me kënaqësi, nuk është punë. Kjo më së miri shihet edhe në aktivitetet tona, sa herë kemi të bëjmë me punë që ndikon drejtpërdrejt te qytetarët dhe qyteti ynë.
‼️Banorët dhe fëmijët e bllokut në vazhdimësi na kanë ndihmuar, qoftë më pije e ushqime, apo vec duke na motivuar të vazhdojmë më tutje.
*******
🤩It has been said that if you do what you love, that is not work anymore. This is best seen in our activities, especially when with our work we directly affect the life of the citizens and our city.
‼️Residents and children of the block have continuously helped us, be it with drinks and food, or by motivating us to continue working.