WELCOME WALL

Më mungon shkolla
Art në Karantinë 

Mural Fest 4th Edition 2019

Special thanx to all artist for their beautiful artwork:

AXEL VOID, Sebas Velasco, SatOne, Nasimo, Naim Idrizi @Full Colors Crew@Albine Quiou, @Nils , En&Flamur and young artists team..

Basel Peace Office

Young artists from MuralFest Kosovo give short statements on climate, peace and disarmament as part of the Basel Peace Office project http://baselpeaceoffice.org/…/video-project-youth-voices-cl… 

NEWS

“Mural Festi” në Ferizaj lë shenjë me art në kohë pandemie

“Mural Festi” në Ferizaj lë shenjë me art në kohë pandemie

2020-05-23
Vajza me maskë në fytyrë është në qendër të muralit, i cili këto ditë po merr formë në qendër të Ferizajt. Në njërën dorë ka një arushë lodër, që po ashtu bart maskë, e në tjetrën fletoren. Fletorja zbërthen mesazhin kryesor të muralit. Shfaq emocionet e vajzës. Aty është vizatuar një shkollë dhe dy shoqe të kapura për dore. Dielli është i mërzitur dhe mbi të është shkruar “Më mungon shkolla”. [BURIMI LAJMIT ](https://www.koha.net/kulture/222820/mural-festi-ne-ferizaj-le-shenje-me-art-ne-kohe-pandemie/)
Read more

Qyteti me shumë murale

2020-02-27
 Një ndër karakteristikat me të cilën identifikohet qyteti i Ferizajt është murali që të gjithë e njohin si “Kamerieri”, i cili daton qysh nga viti 1967, dhe gjendet përballë objektit të kësaj komune.
Read more

Mural Fest Kosovo 4th Edition 2019

2019-10-26
Enjoy some of the best moments from the thrilling 4th edition of #muralfestkosovo in Ferizaj… Let’s Go, Let’s Paint! Special thanx to all artist for their beautiful artwork: AXEL VOID, Sebas Velasco, SatOne, Nasimo, Naim idrizi, Full Color Albine Quiou, Nils, En&Flamur and young artists team.
Read more

Programi “BRICK” dhe “Mural Fest” ne regjionin e Ferizajt

2019-12-24
I zbatuar nga CDF-ja, programi Brick po vazhdon me aktivitete që kanë për qëllim fuqizimin e rinisë kosovare. Në bashkëpunim me “Mural Fest”, 28 punime plot ngjyra, stile të ndryshme e ide origjinale, u ekspozuan në Galerinë e Arteve në Ferizaj. E veçanta e kësaj ekspozite ishte tema që zgjoi kreativitetin e shumë nxënësve të shkollave të mesme të regjionit të Ferizajt. 
Read more

New Website

December 2019 - we are Lunching the new website 
Go Green GO!!!

PLEASE NOTE THAT WEBSITE IS CHANGING REGULARLY AS IT IS DEVELOPING YET

Website colors change randomly each time your refresh!!!

Climate Diplomacy Week 2019

Enjoy some of the best moments of Climate Diplomacy Week 2019.
#United4ClimateAction #ClimateChangeWeek2019
#ArtisticAction4EnvironmentProtection #art #murals #lecture #workshop

#MuralFestKosovo #EuropeanUninonKosovo

Video producer: @Betim Zeqiri
Camera: @Albion Hajredini

Art for Climate Action!

Artwork by: Emona Deda & Alba Demiri
Thnx to: Ardian, Donit, Egzon, Emona, Eni, Alba, Flamur, Endrit

Donors