Muralfest

Donators & Sponsors

Komuna e Ferzajt

U.S Embassy in Prishtina

 

 

UNMIK

go plus

Ministria e kulturës, Rinisë dhe Sportit

DONI FRUITS

European Union

EX PROJECT

 

 

Swiss Embassy

 

 

KOSOVA TURIZEM

UnWomen

TRAVENTURA

European Endowment for Democracy

CréAction Geneve

Plus Burger

CT Beni

Birra Peja

MINEX-Food/Beverages

B.Bavaria

Real Color

BESA Company

Ujë Kllokoti

n’dritare