Muralfest

FRAGMENTS OF UTOPIA

FRAGMENTS OF UTOPIA

8TH EDITION

Thrilled to exclusively share with you the theme of the 8th Edition of the Festival of Murals.
“FRAGMENTS OF UTOPIA” with curator @douggillen
Stay Tuned..
Tejet të entuziazmuar për të ndarë me juve ekskluzivisht tematikën e Edicionit të VIII të Festivalit të Muraleve.
“FRAGMENTS OF UTOPIA” me kurator Doug Gillen
Qëndroni me ne..

ARTISTS

Me kënaqësinë më të madhe zbulojmë para jush formacionin e super-artistëve
që do i bashkangjiten edicionit të VIII të Festivalit të Muraleve,
“Fragments of Utopia”,qëdo të zhvillohet nga 16 deri më 23 Qershor në Ferizaj!
Kuruar nga kritiku britanez i artit dhe bashkë-prezantues i Radio Juxtapoz, Doug Gillen,
festivali i këtij viti premton të jetë një kremtim i krijimtarisë artistike të artit të rrugës.
Bëhuni gati për t’u zhytur në një botë me shumë ngjyra!
Ndiqni më poshtë formacionin e sivjetëm!
 Shënoni datën dhe bashkohuni me ne nga 16 deri më 23 Qershor në Ferizaj për një festë njëjavore të artit,
kulturës dhe krijimtarisë. Së bashku do gjallërojmë rrugët tona me murale frymëzuese, punëtori, shfaqje live dhe shumë më tepër!
DALAL MITWALLY
IAN STRANGE
LONAC
LUCY McLAUCHLAN
NELIO
OCTAVI SERRA
TAXIS
VIRGINIA BERSABE
THE ARTIVISTS
We are thrilled to unveil the super-artist lineup for the 8th edition of the Festival of Murals,
“Fragments of Utopia,” happening from June 16th to June 23rd in Ferizaj!
Curated by the Scottish art critic and co-host of Radio Juxtapoz, Doug Gillen,
this year’s festival promises to be a true celebration of artistic creativity.
Get ready to dive into a world of vibrant colours!
Check out this edition’s lineup below!
 Mark your calendars and join us from June 16th to June 23rd in Ferizaj for a week-long celebration of art, culture, and creativity.
The streets will come alive with inspiring murals, workshops, live performances, and so much more!